Transporturi funerare - Servicii funerare Bucuresti Ilfov
transport funerar

Transporturi funerare

Compania Funerară este alături de dvs. în clipele cele mai grele și vă oferă serviciile sale, indispensabile dealtfel oricui este nevoit să treacă prin încercările care ne arată cât este de trecătoare viața. Cu siguranță că nu sunteți acum în dispoziția necesară de a citi texte lungi și menite de a scoate în evidență experiența noastră în prestarea serviciilor funerare. Să trecem direct la subiect.

Transport în București, Ilfov, oriunde în România

Efectuăm toate acele tipuri de transporturi funerare uzuale care vă scot din încurcătură astfel de situații. Astfel, oferim servicii pentru:

  • transportul decedatului de la spital acasă, oriunde ar fi aceste locații, indiferent de distanță sau condiții favorabile;
  • transportăm corpul neînsufelțit de la domiciliu (spital) la capelă, biserică sau cimitir;
  • transportăm persoana decedată în condițiile de convoi funerrar;
  • asigurăm cele mai bune condiții transportului persoanelor aparținătoare familiei, între orice locații;
  • de asemenea, ne putem ocupa, la cerere și de transportul persoanelor de la aeroport sau gară la locuința familie îndurerate ori locul unde se derulează ceremonia funerară, evident în condiții de maxim confort.

Fiind vorba de un transport cu caracter special, cu siguranță că suntem dotați în acest sens, mașina noastră funerară fiind de tipul Mercedes Vito, iar personalul care se va ocupa de tristul eveniment este de o înaltă calificare. Avem angajați care se poartă cu respect, discreție și vor depune orice efort posibil pentru a vă face cât mai puțin stresante clipele grele prin care treceți.

Întocmirea documentelor funerare

Compania Funerară este pregătită în orice moment de a vă lua de pe umeri operațiile de rutină, iar astfel să vă puteți concentra la pregătirea în cele mai bune condiții a celorlalte aspecte ale evenimemtului. Vă dăm cel mai puternic sprijin în a obține:

  • certificatul de deces;
  • adeverința de înhumare;
  • certificatul de îmbălsămare;
  • ne oferim srijinul pentru întocmirea /obținerea oricărui alt document de care ar putea fi nevoie, în funcție de conjunctură.

Notă: Compania Funerară prestează servicii în acord cu legislația în vigoare aprobată și valabilă pe teritoriul României.

Transport internațional – repatriere decedați

Compania funerară preia cele mai dificile sarcini în situația repatrierii corpurilor neînsuflețite. Cu toții suntem conștienți de condițiile speciale la care sunt supuse aceste tipuri de servicii. Transporturile funerare internaționale au fost supuse unor reglementări incluse în acorduri internaționale.

Astfel, corpul decedatului se așează într-un sicriu sigilat de zinc, sigilat, apoi este introdus într-un sicriu special destinat acestui scop. Orice transport funerar internațional (la fel ca și în cazul celor interne) se supune unei serii de autorizări specifice ce diferă în funcție de calea folosită, cele mai uzuale fiind cele rutiere sau cu avionul. Compania funerară va efectua toate aceste formalități în locul dvs., rutina dată de profesionalismul nostru fiind în deplină concordanță cu compasiunea și discreția necesară unui astfel de eveniment.

>>> Citiți mai multe despre repatrierea decedaților, despre documentele necesare și modul de obținere al acestora.

Prețuri servicii Compania Funerară

În principiu, pentru transporturile funerare prestate de noi prețurile se calculează în funcție de numărul de kilometri parcurși. Desigur că în anumite situații ar fi absurd și nerealist să taxăm corespunzător cu distanța parcursă, iar în aceste cazuri vom face o ofertă cât mai rezonabilă peroanelor care se ocupă de ultimul drum al răposatului. Familia și prietenii acestuia oricum trec prin momente dificile, considerăm că nu e cazul să mai înrăutățim situația.

La fel, este posibil ca pentru anumite situații să oferim noi tarife preferențiale, ca de exemplu pentru pensionari. Vă rugăm în acest sens să consultați periodic reducerile destinate acestei categorii de cetățeni.

Compasiunea este un element fundamental în această activitate, de aceea personalul de la Compania Funerară se va strădui să vă ofere clipe de respect și compasiune, alături de prețuri oneste și la vedere.

Vă mulțumim că ne-ați ales!

Notă: Compania funerară este întotdeauna la curent cu ultimele hotărâri și modificări ale legislației privitoare la orice tip de servicii în domeniu. De asemenea, suntem la curent și aplicăm orice Normele și Hotărâri adopate de Guvernul României în legătură cu serviciile funerare.

Distribuie


Scroll to top
0