Termeni si conditii

servicii funerare bucuresti ilfov

Termeni si conditii

Bine ati venit la Casa Funerara Eva!

 

Va rugam sa cititi urmatorii termeni si conditii de utilizare care guverneaza utilizarea site-ului de catre dumneavoastra. Utilizarea site-ului reprezinta acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site-ul www.companiafunerara.ro, este proprietatea SC Casa Funerara Eva SRL, cu sediul in Bucuresti, Calea Serban Voda 270, sector 4, este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. Reg. com.: J40/14475/2012 CIF: 30994343, si va fi numita in continuare Casa Funerara Eva.

Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica acesti termeni si conditii precum si informatiile aparute pe acest site oricand, fara o notificare prealabila, acest lucru fiind valabil si in cazul intreruperii activitatii.

Din acest motiv, va incurajam sa revizuiti acest acord de fiecare data cand utilizati site-ul. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu folositi site-ul.

 

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de email) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, iar orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator este integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica, etc., continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine.

In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care o veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri si luati sau nu in considerare informatia gasita acolo. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Casa Funerara Eva este un magazin online de desfacere “en-detail” (comertul cu amanuntul), platforma pentru postare anunturi si site de prezentare. Produsele comercializate in acest magazin sunt destinate consumului, iar revanzarea acestora este strict interzisa (conform Codului Fiscal).

 

Tranzactiile pe site

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda plasata pe site. Putem limita sau anula cantitatile comandate. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de acelasi client, cu acelasi card de credit/debit, si/sau comenzi care folosesc aceeasi adresa pentru facturare si/sau aceeasi adresa de livrare. In cazul in care vom modifica sau anula o comanda, vom incerca sa va notificam contactandu-va pe adresa de e-mail si/sau la numarul de telefon oferit in momentul cand a fost efectuata comanda.

Refuzarea unei comenzi poate interveni si daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat

- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar

- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

Efectuarea platilor online

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Mobilpay.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Casa Funerara Eva si Mobilpay garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Mobilpay.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiilor de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.companiafunerara.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.companiafunerara.ro , VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

Returnarea comenzilor

In cazul in care nu sunteti multumit de produsul achizitionat il puteti returna in termen de 14 zile calendaristice, in conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice, numai daca acesta este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revandut ca produs nou.

Prin insasi natura lor, anumite produse nu pot fi returnate comerciantului de exp: produsele funerare ( fotoceramica, vaze, felinare, cruci, monumente, placaje, lastre, cavouri, borduri, statuete fabricate la comanda sau personalizate in mod clar.

Produsul se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul producatorului (cutie sau punga), in aceeasi stare in care a fost primit de catre dumneavoastra.

In momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga, pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat ambalajul producatorului sa nu prezinte urme de banda adeziva sau alte deteriorari legate de impachetare.

 

Continutul site-ului

Site-ul si toate materialele de pe site, incluzand texte, imagini, ilustratii, design-uri, icon-uri, fotografii, videoclipuri, alte materiale si excluzand texte, imagini, ilustratii, design-uri, icon-uri, fotografii, videoclipuri si alte materiale folosite la publicarea anunturilor, sunt detinute si controlate de Casa Funerara Eva. Site-ul si continutul sau este destinat exclusiv uzului comercial. Nu aveti voie sa reproduceti, publicati, transmiteti, distribuiti, afisati, modificati, vinde sau sa exploatati in nici un fel continutul site-ului. Site-ul si continutul sau este destinat promovarii produselor Casa Funerara Eva.

 

Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul si alte observatii ale acestora

Toate comentariile, recenziile, sugestiile si ideile trimise sau oferite online, prin email sau prin posta, vor fi si vor ramane proprietatea Casa Funerara Eva. Dezvaluirea, trimiterea sau oferirea oricaror tipuri de comentarii constituie cesionarea catre Casa Funerara Eva a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar societatea comerciala Casa Funerara Eva nu va avea nici o limitare in utilizarea acestora, in scopuri comerciale sau in orice alt scop.

(1) de a pastra confidential recenziile;

(2) de a plati despagubiri pentru oricare din recenzii;

(3) de a raspunde la oricare din recenzii.

Eva Funerare are dreptul dar nu este obligata sa monitorizeze sau sa modifice oricare comentariu. Sunteti de acord sa nu incalcati nici un drept al unei parti terte, incluzand drepturile de autor, de marca inregistrata, intimitate sau alte drepturi. In plus, sunteti de acord ca recenziile dumneavoastra sa nu contina calomnii, materiale abuzive sau obscene, sa nu contina virusi sau alte programe care ar putea afecta operationalitatea paginii web. Nu aveti voie sa folositi adrese de email false sau sa pretindeti ca sunteti o alta persoana. Sunteti responsabil(a) in exclusivitate pentru recenziile scrise de dumneavoastra. Casa Funerara Eva nu isi asuma nici o responsabilitate si nu poate fi trasa la raspundere pentru comentariile scrise de dumneavoastra sau de o parte terta.

 

Informatii despre produs

Preturile afisate pe site sunt in RON si contin toate taxele. Nu includ alte taxe legate de transport sau plata. Anumite produse pot avea anumite limitari de cantitate si pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, in concordanta cu politica de returnare aplicabila.

 

Erori, inexactitati si omisiuni

Se poate intampla uneori sa existe informatii pe site-ul nostru care contin erori de ortografie, inexactitati sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preturilor, promotiilor, ofertelor si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta erorile, inexactitatile sau omisiunile si de a anula comenzile daca o informatie de pe site este incorecta, oricand, fara o notificare prealabila (chiar daca o comanda a fost deja plasata).

 

Culori

Facem tot ce este posibil pentru a afisa cat mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu va putem garanta insa ca ecranul monitorului dumneavoastra va afisa cu exactitate aceste culori. Exista monitoare mai luminoase sau mai intunecoase, unele nu sunt calibrate, de aceea pot aparea mici diferente de culoare.

Nu garantam o anumita culoare, nuanta a materialelor naturare ( marmura sau granit ). Nunata poate sa fie diferita de la lot la lot.

 

Drept legal

Acesti termeni si conditii au fost interpretati in conformitate cu legile din Romania. Orice conflict cu termenii si conditiile va fi solutionat exclusiv de curtile de justitie din Romania. Exceptia unei clauze a acestor termenii si conditii nu poate fi considerata o exceptie pentru celelalte clauze prevazute in acesti termenii si conditii. Daca oricare din clauze se dovedeste a fi inaplicabila sau invalida din orice motiv, acea clauza va trebui separata, iar celelalte clauze vor avea in continuare puteri si efecte depline. Acesti termeni si conditii reprezinta un contract intre noi referitor la utilizarea de catre dumneavoastra a paginii noastre web.

 

Incetarea termenilor si conditiilor

Acesti termeni si conditii au efect pana la rezilierea lor de catre dumneavoastra sau de catre Casa Funerara Eva. Puteti rezilia acceptul termenilor si conditiilor oricand. Casa Funerara Eva de asemenea poate rezilia acceptul termenilor si conditiilor oricand fara o notificare prealabila. In consecinta, Casa Funerara Eva poate restrictiona accesul la site, daca incalcati clauzele termenilor si conditiilor.

 

Scroll to top
0