Servicii funerare sector 2

 

servicii funerare Bucuresti sector 2

Treci printr-un moment dificil si ai nevoie de o firma profesionista care ofera servicii funerare sector 2 din Bucuresti ? Casa Eva  te ajutam sa treci mai usor peste probleme.

Oferim servicii funerare sector 2 non-stop,  complete si la pret avantajos.

Suntem o firma de pompe funebre sector 2, oferim preturi corecte, servicii complete in sectorul 2 in regim non-stop in Bucuresti.

Acceptam toate metodele de plata: decontare talon, cash, card sau rate online.

 

 

Iata ce servicii funerare va putem oferi:

 • Medic constatator deces

Dispunem de echipe specializate de medici pentru constatarea decesului si eliberarea certificatului constatator de deces. De asemenea, va ajutam cu servicii funerare complete.  Servicii de imbalsamare, transport, repatriere, respectiv realizarea autorizatiilor necesare pentru inmormantare. La solicitarea dumneavoastra putem asista sau intocmi si depunerea dosarului la Casa Nationala de Pensii  si Asigurari Sociale.

 • Servicii de imbalsamare

Avem experienta si personal calificat pentru realizarea procesului de imbalsamare a persoanei decedate. Avand in vedere ca este nevoie de certificatul de deces, aceasta operatiune va fi efectuata de firma noastra prin intermediul unui medic specializat, ce va furnizeaza si certificat de imbalsamare.

 • Organizare parastase

Nu esti in masura sa te ocupi de unul singur de organizarea pomenii sau a parastasului? Suntem specializati in planificarea pana la cel mai mic detaliu si nu facem rabat de la traditii la organizarea parastaselor sau a pomenilor. Oferim toate produsele specifice unei inmormantari: batiste, lumanari, prosoape, coliva si colaci, pachete pomeni, aranjamente florale.

Dispunem de personal specializat pentru servicii de cosmetica mortuara. Pentru a face cinste memoriei unei persoanei dragi, pregatim cu grija si meticulozitate acest moment memorabil, cel de cosmetica mortuara. Spalatul, imbracatul, barbieritul, machiatul, asezarea in sicriu, toate acestea vor fi facute cu cea mai aleasa consideratie pentru defunct si, implicit, pentru familia acestuia.

In functie de dorinta clientului, in urma optiunii de incinerare in detrimentul inhumarii, va punem la dispozitie serviciul nostru de incinerare a defunctului. Acest serviciu include intocmirea documentatiei de transport funerar, efectuarea transportului si a incinerarii propriu-zise, precum si alte servicii conexe.

 • Locuri de veci

Oferim asistenta si dispunem de cunostinte in domeniu pentru gasirea unui loc de veci potrivit. Avand in vadere ca astfel de tragedii vin uneori pe neasteptate, oferim persoanelor indurerate si asistenta in alegerea si obtinerea locului de odihna vesnica.

Optional, putem aplica anumite accesorii de calitate siciului, precum: cruci, manere din metal ori plastic sau suruburi cu diferite modele. De asemenea, dispunem si de toate cele necesare pentru inmormantare, precum: flori, coroane, prosoape, batiste, candele ori lumanari.

 • Servicii de transport funerar

Nu ai gasit o o masina pentru transport funerar? Firma noastra dispune de o flota de autoutilitare performante, special concepute pentru transportul defunctului, de la domiciliu sau spital, la capela sau catre cimitir, manevrate de soferi cu experienta. Toate serviciile de transport oferite de noi sunt de calitate inalta.

 • Pachete de inhumare

La solicitarea clientilor ne ocupam in detaliu de toate demersurile necesare inhumarii persoanei decedate, de la acte, pana la momentul inhumarii.

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre funerare din sectorul 2, Bucuresti, in regim non-stop si beneficiezi de servicii complete de  inalta calitate, sigure, la preturi fara concurenta.

Ne ocupam in detaliu de toate amanuntele si detaliile legate de inmormantare, in asa fel incat sa lasam posibilitatea familiei indurerare sa se reculeaga in liniste.

Oferim servicii funerare in Bucuresti si Ilfov, la un pret avantajos. In plus, va oferim consultanta si sprijin pentru momentele dificile prin care treceti. Va propunem servicii funerare complete, fara a va pune in dificultate financiara. Va oferim tot pachetul de servicii de care aveti nevoie, in functie de nevoile si bugetele dvs.


VREI MAI MULTE DETALII?

De ce sa apelezi la noi pentru servicii funerare in sectorul 2 din Bucuresti?

Iata ce motive ai sa apelezi la noi pentru serviciile de pompe funebre din sectorul 2 Bucuresti:

 • Oferim profesionalism si promptitudine
 • Suntem firma serioasa cu experienta indelungata pe piata de servicii funerare din Bucuresti. Ne deplasam in cel mai scurt timp la locatia mentionata de client. 
 • Servicii sigure si garantate
 • Lucram cu personal specializat pentru servicii complete de pompe funebre in sectorul 2, Bucuresti. Garantam siguranta si oferim factura sau chitanta pentru toate serviciile furnizate. 
 • Conditii avantajoase si preturi ieftine
 • Oferim preturi avantajoase si modalitati diferite de plata la serviciilor funerare complete din sectorul 2, Bucuresti. 
 • Lucram in regim non-stop
 • Stam la dispozitia tuturor clientilor din sectorul 2, cu servicii funerare in regim non-stop. Ne deplasam pentru servicii urgente de imbalsamare, asiguram medic constatator pentru deces si transport sicriu, la orice ora. 
 • Oferim pachete complete
 • Dispunem de personal calificat si oferim produse si servicii complete de inmormantare, imbalsamare sau pomana.

VREI MAI MULTE DETALII?


Ce ne recomanda pe piata de servicii funerare serioase din sectorul 2 Bucuresti

 • Suntem firma autorizata in domeniul serviciilor funerare din sectorul 2, Bucuresti, cu experienta indelungata in acest domeniu.
 • Acoperim toate arterele importante de pe raza sectorului 2, din Bucuresti: Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan Cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa, Pipera, Mihai Bravu, Floreasca, Baicului, Andronache si nu numai.
 • Clientii nostri sunt multumiti de serviciile oferite de noi. Fiecare este servit intr-un mod ireprosabil, cu servicii funerare de inalta calitate.
 • Experienta si profesionalismul echipei cu care lucram. Preluam toate comenzile si necesitatile clientilor nostri si le materializam in servicii funerare de inalta calitate, personalizate in functie de dorintele fiecaruia.
 • Meticulozitatea si planificarea pana la cel mai mic detaliu, dar si cunoasterea fara cusur a traditiilor de inmormantare, pentru organizarea parastaselor si pomenilor sunt alte recomandari de baza ale firmei noastre.
 • Colaboram cu personal bine instruit si calificat in domeniul pompelor funebre, transport si organizare de evenimente funerare.
 • Solicitam cat mai putin atentia clientilor, greu incercati de viata, folosindu-ne de experienta noastra pentru organizarea si finalizarea cu succes a intregului eveniment.
 • Raspundem prompt oricarei solicitari si ne deplasam in cel mai scurt timp la locatia mentionata de fiecare client.

Apelam cat mai putin la resursele emotionale, financiare ori temporale ale clientilor nostri, greu incercati de soarta.

 • Acoperim toata gama de servicii funerare, pe raza sectorului 2 din Bucuresti: medic constatator deces, imbalsamare, produse si servicii parastas, cruci si cosciuge, consiliere loc de veci, accesorii funerare, transport funerar, pachete de inhumare, incinerare.
 • Oferim servicii personalizate de inmormantare, in functie de dorintele clientului.
 • Dispunem de medici ce se pot deplasa pentru constatarea decesului sau pentru servicii de imbalsamare urgente.
 • Avem preturi avantajoase. Oferim preturi fara concurenta pe piata serviciilor funerare din Bucuresti. La pachetele complete de inmormatare, servicii cu transportul si produsele necesare pentru pomana, oferim preturi ieftine. In functie de serviciile oferite, preturile pot diferi.
 • Oferim seriozitate si siguranta serviciilor. Firma noastra are experienta indelungata in domeniu si furnizam doar servicii funerare de cea mai inalta calitate, insotite de factura si chitanta.

 

Ne ocupam de toate demersurile necesare desfasurarii tragicului eveniment in conditii normale.

 • La noi plata serviciilor funerare  se poate face, in functie de posibilitati, atat cash, cu talonul de pensii sau in rate fixe fara dobanda.
 • In functie de serviciile dorite de fiecare client in parte, firma noastra va poate face  pe loc o oferta, la diferite pachete legate de transportul sicriului sau la produsele specifice pentru inmormantare: sicrie, cruci, procesul de imbalsamare si produse specifice pomenii sau alte servicii.
 • Oferim conditii avantajoase la serviciile funerare de incinerare complete.
 • Suntem alaturi de cei indoliati cu cele mai bune sfaturi si servicii de pompe funebre.
 • Asiguram asistenta si ne ocupam de cautarea locurilor de veci, in situatia in care decedatul nu are asigurat un astfel de loc din timp.
 • Oferim  si pachete gratuite pentru inmormantare, doar cu talonul de pensie.
 • Asiguram servicii funerare pe raza sectorului 2, in regim non-stop, la orice ora din zi si din noapte, de luni pana duminica.

 

Suntem alaturi de familia indoliata cu sfaturi si cele mai prompte servicii pentru inmormantare.

 

servicii_funerare_01

Serviciile furnizate de firma noastra de pompe funebre din sectorul 2, Bucuresti, in regim non-stop


Firma de pompe funebre, Casa Funerara Eva, acomperim toate strazile si bulevardele importante din sectorul 2, Bucuresti:

 

 1. Locatia 1 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele adrese:

Strada Polona – Bulevardul N. Balcescu – Soseaua Stefan cel Mare – Calea Mosilor – Bulevardul Carol I.

 1. Locatia 2 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele strazi si bulevarde:

Calea Mosilor -  Bulevardul Carol I – Sos. Mihai Bravu – Calea Calarasilor – Strada    Romulus – Strada Hristo Botev.

 1. Locatia 3 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele adrese:

Soseaua Pipera - Calea Floreasca – C.F. Constanta – Strada Gherghitei – Calea Floreasca - Soseaua Colentina – Soseaua Stefan cel Mare.

 1. Locatia 4 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele adrese:

Strada Gherghitei – C.F. Constanta – Soseaua Fundeni.

 1. Locatia 5 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele adrese:

Soseaua Pantelimon - Soseaua Fundeni – Bulevardul Ferdinand I – Soseaua Mihai Bravu – Soseaua Fundeni - Soseaua Colentina .

 1. Locatia 5 din sectorul 2, Bucuresti, acopera urmatoarele adrese:

Soseaua Pantelimon – Soseaua Fundeni - Bulevardul Ferdinand I – Lac Dobroiesti – Soseaua Vergului –  Lac Pantelimon – Soseaua Pantelimon – Bulevardul Basarabia – Soseaua Mihai Bravu.


VREI MAI MULTE DETALII?


Scroll to top
0