Planul funerar - Servicii funerare Bucuresti Ilfov

Planul funerar

Casa Funerară Eva vă propune Planul Funerar. Acesta este un contract preplatit prin care prestatorul si contractantul aleg impreuna serviciile, produsele si organizeaza intregul eveniment in total acord cu dorintele beneficiarului.

Planul funerar este de fapt un serviciu ce se va desfășura în viitor, iar acesta pune la punct toate detaliile, astfel încât să fie bine definite serviciile si produsele ce se vor folosi în cadrul evenimentului. Este de la sine înțeles că acesta se va desfășura așa cum s-a dorit încă din timpul vieții, planul funerar neputându-se abate de la clauzele contractuale.

Prestatorul de servicii funerare se obligă să respecte întocmai dorința manifestată încă din timpul vieții, fiind bine stabilit fiecare detaliu, conform cu tradiția, valorile creștine și nu va putea încălca nicio reglementare legală.

Planul Funerar are o structura simpla si flexibila fiind creat in asa fel incat sa permita adaptarea lui la dorintele si nevoile fiecarui client in parte.

Preturile serviciilor funerare au crescut constatnt in ultimii 10 ani ceea ce a determinat multi dintre clientii nostri sa ne intrebe ce putem face. Planul Funerar va ofera garantia ca serviciile si produsele alese, o data ce au fost platite la preturile agreate impreuna, raman platite, indiferent de cat de mult vor creste acestea intre timp.

Accesand un plan Funerar practic inghetati costurile de mâine la nivelul preturilor de azi !

Distribuie


Scroll to top
0