incinerare - servicii funerare bucuresti ilfov

Incinerare

Oferim servicii funerare Bucuresti si Ilfov complete. Astfel, oferim si serviciul de incinerare a decedatului. Acesta include urmatoarele produse si servicii: sicriu complet, constatarea decesului, imbalsamarea decedatului, toaletarea, transportul sicriului (manipulare), documentatia necesara incinerarii, transportul decedatului, precum si alte servicii dorite de catre dumneavoastra.
Compania noastra ofera servicii funerare complete de incinerare.

Etapele unui proces de incinerare constau in principal din urmatoarele:

 • Asigurarea unui sicriu complet echipat
 • Transport la Domiciliu
 • Toaletare (spalat, imbracat, barbierit)
 • Doctor, constatare deces
 • Doctor imbalsamare
 • Declararea decesului
 • Certificat de deces
 • Adeverinta inhumare
 • Autorizatie Sanepid
 • Programare Incinerare
 • Taxa incinerare INCLUSA
 • Aşezarea decedatului în sicriu
 • Transportul la Crematoriu, la capela
 • Manipulare (opțional)

Incinerarea este o metoda care incepe sa fie tot mai folosita si cu precadere in marile orase. Motivatia este simpla si tine de criza tot mai accentuata a locurilor din cimitire. Apoi, un alt motiv pentru care populatia urbana alege incinerarea in locul inhumarii clasice este reprezentat de cheltuielile care par a fi mai mici.

Daca doresti sa apelezi la acest serviciu de incinerare, contacteaza-ne la  0765.059.580 sau  0721.800.887!

Firmele prestatoare de servicii funerare afirma ca prin incinerare se obtin cheltuieli de doar o treime din cele clasice. Insa se ofera ofera tot mai mult asistenta si consultanta in acest scop. Pana si canalele media si de publicitate sunt tot mai puterinc populate cu astfel de oferte de servicii.

Metoda de a marca iesirea din viata pamanteana a defunctului prin arderea cadavrului acestuia nu este insa (deocamdata) foarte agreata de Biserica Ortodoxa Romana, aducandu-se argumente care sunt menite a dezavua practica. Totusi, se pare ca au disparut polemicile si puternicele discutii legate de acest subiect. Aici ne referim la marile dezbateri si crize legate de acest subiect.

In momentul de fata sunt destul de bine conturate taberele pro si contra incinerarii. Fiecare dintre ele au de partea ei argumentele necesare.

Insasi faptul ca pe site-uri crestin-ortodoxe apar deja articole legate de incinerare este deja un semn ca lucrurile s-ar putea schimba intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat. Poate acesta este un semn al acceptarii de catre B.O.R. Oricum ar fi, incinerarea este dreptul fiecaruia. Orice persoana poate alege sa fie incinerata dupa moarte, in loc de a fi inhumata prin metoda binecunoscuta. Din punct de vedere juridic efectele sunt identice.

Caracteristicile serviciului de incinerare

Tehnic vorbind, incinerarea efectiva dureaza de la una pana la trei ore, in functie de diversi factori ce tin de compozitia chimica, volumul decedatului, materialul scicriului, temperatura…

Se recomanda ca daca decedatul avea implantate dispozitive electronice de genul celor care stimulau ritmul cardiac, acestea sa fie extrase pentru a preintampina riscul unei explozii.

Pentru ca unei persoane sa-i fie ars cadavrul este necesar ca aceasta sa-si fi exprimat acordul inca din timpul vietii.

Compania Funerara va pune la dispozitie o gama suficienta de urne in care sa pastrati cenusa persoanei la care ati tinut atat de mult. Va vom sta la dispozitie pentru orice alta solicitare care ar putea avea loc in legatura cu acest serviciu funerar.

Oferim asistenta non-stop: contactati-ne la 0765.059.580!

Scroll to top
0