Servicii funerare complete - Servicii funerare Bucuresti Ilfov
servicii funerare

Servicii funerare complete

Casa Funerara Eva va ofera servicii funerare Bucuresti si Ilfov. Oferim servicii funerare complete. Va ajutam cu toate lucrurile pe care, fiind pusi in fata unui moment neplacut, nu veti fi in stare sa le faceti.

Oferim servicii funeare complete, pe care singuri nu le puteti face, fie pentru ca este prea complicat, fie datorita situatiei de stres in care sunteti la momentul respectiv.  Noi suntem abilitati sa executam orice serviciu funerar sau pur, lansadun-va astfel timp pentru a omagia asa cum se cuvine ultimele zile pe pamant ale persoanei decedate.

Aveti nevoie de servicii funerare in Bucuresti si Ilfov? 
Oferim o gama de servicii funerare complete!

Cereti un Pachet Funerar!

Toaletarea defunctului

Serviciile noastre funerare constau in operatiuni pe care dvs., in acele clipe de adanca tristete, nu puteti sa le efectuati. De aceea firma noastra va va ajuta astfel incat sa atenuam cat mai mult stresul presupus de asemenea situatii.

Compania Funerara presteaza o toaletare in adevaratul sens al cuvantului. Decedatul va fi dezbracat / imbracat, spalat. Daca este cazul vom efectua si barbieritul decedatului. Evident ca in astfel de situatii, pot aparea diverse nevoi. De aceea noi efectuam si acoperim toate serviciile care pot aparea pe parcurs.

Imbalsamarea

Imbalsamarea decedatilor este obligatorie prin lege si este unul din serviciile funerare de baza prestate de catre firma noastra. Certificatul de imbalsamare este necesar la depunerea decedatului la capele sau transportul in alta localitate.

Imbalsamarea reprezinta prestatia funerara care are drept scop conservarea pentru cat mai mult timp a corpului celui decedat. O imbalsamare corecta se realizeaza cu substante chimice de cea mai buna calitate. Noi prestam acest serviciu funerar conform cadrului legal stabilit, astfel incat sa treceti cu bine peste momentele de grea incercare ale inmormantarii.

Constatarea decesului si intocmirea actelor

Certificatul constatator al decesului se elibereaza dupa deces. Ne putem ocupa si de acest serviciu pentru dumneavoastra. Puteti solicita serviciul la orice ora. Raspundem la solicitari non-stop. 

Pentru serviciul de constatare deces si pentru intocmirea actelor apelati la numarul de telefon 0765.059.580.

Va scutim de una dintre cele mai neplacute si mai obositoare etape, respectiv cea care asigura indeplinirea tuturor formalitatilor funerare. Vom face noi in locul dvs toate cele necesare, astfel incat durerea pricinuita de pierdrea celor dragi sa fie cat mai usor de trecut.

Compania funerara va acorda tot sprijinul in indeplinirea/eliberarea actelor necesare si a formalitatilor funerare. Obtinem urmatoarele acte necesare inmormantarii persoanei decedate: certificat constatator al decesului, certificatul de imbalsamare, certificatul de deces, adeverinta de inhumare.

Manipulare si transport sicriu

Va ajutam si va oferim sprijinul in transportul si manipularea sicriului. Nu este cazul sa alergati pe la rude si prieteni sa va dea o mana de ajutor in acest sens. Serviciile noastre funerare complete acopera situatiile neprevazute.

Pentru manipularea sicriului sunt necesare min. 2-4 persoane. Serviciul se poate solicita pentru urcarea si coborarea sicriului de la domiciliu, preluarea de la spital, depunerea la capela sau transportul la cimitir. De aceea, pe tot parcursul cortegiului funerar, va vom sta alaturi.

Aveti nevoie de servicii funerare Bucuresti si Ilfov? 

Contactati-ne!

Scroll to top
0