Nevoia de servicii funerare - Servicii funerare Bucuresti Ilfov
candele funerare

Nevoia de servicii funerare

Evenimentul funerar este determinat de moartea unui om, întotdeauna aceasta fiind un prilej de îndurerare şi tristeţe. Când moare cineva drag, o rudă sau un prieten vedem câte obligații presupune acest eveniment. Sunt multe sarcini de îndeplinit, multă alergătură, dar constatăm că nu le putem lăsa la voia întâmplării. Timpul ne presează, stresul, durerea și de fapt toată această nouă situație fac ca totu să fie foarte complicat.

Evenimentele funerare sunt toate, fără excepții, consumatoare de energie, de emoții și de bani. Oricare dintre noi am putea să ajungem în situația de a nu ne vedea capul de treabă. Iar astfel totul devine și mai greu…. Preocupându-ne să facem singuri toate treburile avem din ce în ce mai puțin timp de a comemora pe cel pentru care facem pregătirile ultimului drum. Așa a apărut compania noastră funerară, acesta este motivul pentru care a intrat în urmă cu mulți ani în piața serviciilor funerare.

Casa Funerară Eva s-a înființat din necesitatea oferirii unor servicii decente și corecte. Vă consiliem și vă ajutăm să oferiți cel mai decent ultim omagiu celui pe care-l conduceți spre viața veșnică.

Etape principale într-o înmormântare

Dacă vrem să organizăm o înmormântare pentru cel decedat, aşa cum trebuie și să nu ajungem să fim povestiți de neamuri, prima şi prima dată trebuie să obţinem:

  • certificatul de deces;
  • adeverinta de inhumare.

Pentru obținerea certificatului de deces avem nevoie de:

  • certificatul constatatorului al decedatului
  • buletinul sau cartea de identitate a persoanei decedate
  • certificatul de naştere al persoanei decedate.

Certificatul de deces se va elibera doar de la primărie, in circumscriptia unde a avut loc decesul. Firma noastră de servicii funerare va stă la dispoziţie la orice ora din zi prezentându-va detalii asupra a tot ceea ce va doriţi să ştiţi.

Produse funerare de bază

Pentru realizarea unui inmormantari corespunzătoare va oferim produse precum:

  • sicrie de diferite modele si esente;
  • produsele necesare pentru pomană;
  • accesorii: crucifixe, cruci din lemn sau granit, lumânări, batiste doiliu pentru uşa sau mâna, felinare funerare, flori şi coroane funerare şi multe altele.

De cele mai multe ori preţul este cel mai important factor pentru unii oameni. În ziua de azi multă lume se uită mai întâi la preţ şi apoi la calitate. La noi găsiţi doar produse de calitate la un preţ bun, deoarece ne dorim să fim aproape de persoanele îndurerate atât cu sufletul, cât şi financiar şi vrem că înmormântarea persoanei decedate să fie un moment demn si plin de recunostinta.

Compania noastră funerară va este alături în cele mai grele momente ale vieţii şi nu vrea să va dezamăgească nici o secundă. Va suntem alături în orice moment al zilei, pentru a va prezenţa întreagă noastră oferta de produse funerare de înaltă calitate.

Distribuie


Scroll to top
0