Servicii funerare complete - Servicii funerare Bucuresti Ilfov
servicii funerare

Servicii funerare complete

Casa Funerară Eva vă oferă mai jos o esență a serviciilor noastre. În fapt, este vorba despre o listă condensată a principalelor noastre servicii funerare, acele lucruri pe care oamenii, în mod normal, nu sunt în stare să le facă fiind puți în fața rezolvării neplăcutului eveniment.

Oferim servicii pe care nu le puteți face pentru că este prea complicat pentru situația de stres în care sunteți la momentul respectiv, nu sunteți abilitat să le executați sau pur și simplu ar fi mai bine să vă petreceți timpul omagiind ultimele zile pe pământ ale persoanei decedate.

Toaletarea defunctului

Serviciile noastre funerare constau in operatiuni pe care dvs., în acele clipe de adâncă tristețe nu puteți să le efectuați. De aceea firma noastră vă va ajuta astfel încât să atenuăm cât mai mult stresul presupus de asemenea situații.

Compania Funerară prestează o toaletare în adevăratul sens al cuvântului. Decedatul va fi dezbracat / îmbrăcat, spalat… Dacă este cazul vom efectua și bărbieritul decedatului. Evident că în astfel de situații fiecare își poate pierde ușor capul, de aceea noi efectuăm și acoperim toate serviciile care pot apărea pe parcurs.

Îmbălsămarea

Imbalsamarea decedatilor este ogligatorie prin lege si este unul din serviciile funerare de bază prestate de către firma noastră. Certificatul de imbalsamare este necesar la depunerea decedatului la capele sau transportul in alta localitate.

Îmbălsămarea este acea prestatie funerară care are drept scop conservarea pentru cât mai mult timp a corpului decedat. O îmbălsămare corectă se realizează cu substanțe chimice de cea mai bună calitate, iar noi prestăm acest serviciu astfel încât să treceți cu bine peste momentele solemne ale înmormântării.

Constatarea decesului și întocmirea actelor

Certificatul constatator al decesului se elibereaza dupa deces. Puteti solicita serviciul la orice ora. Raspundem la solicitari non-stop.formați doar numărul de telefon 0765.059.580.

Vă scutim de una dintre cele mai neplăcute și mai obositoare etape, respectiv cea care asigură îndeplinirea tuturor formalităților funerare. Vom face noi în locul dvs toate cele necesare, astfel încât durerea pricinuită de pierdrea celor dragi să fie cât mai ușor de trecut.

Compania funerară vă acordă tot sprijinul în îndeplinirea/eliberarea actelor necesare formalităților funerare. Obtinem urmatoarele acte necesare inmormantarii persoanei decedate: certificat constatator al decesului, certificatul de imbalsamare, certificatul de deces, adeverinta de inhumare.

Manipulare și transport sicriu

Vă ajutăm și vă oferim sprijinul în transportul și manipularea sicriului. Nu este cazul să alergați pe la rude și prieteni să vă dea o mână de ajutor în acest sens. Serviciile noastre funerare acoperă situațiile care par fără ieșire.

Pentru manipularea sicriului sunt necesare min. 2-4 persoane. Serviciul se poate solicita pentru urcarea si coborarea sicriului de la domiciliu, preluarea de la spital, depunerea la capela sau transportul la cimitir, e fapt în tot cortegiul funerar vă vom sta alături.

Distribuie


Scroll to top
0