Suntem o societate privată prestatoare de servicii funerare pentru București, în primul rând, apoi în întregul Sector Ilfov. Evident că la solicitările clienților putem și avem capacitatea de a răspunde oriunde în România. Chiar mai mult, categoria de servicii funerare prestate de Casa Funerară Eva răspunde așteptărilor în ceea ce privește repatrierea decedaților, de exemplu.

servicii funerare Bucuresti

Ne-am dezvoltat activitatea astfel încât să oferim clienților noștri ceea ce au nevoie mai mult în clipele în care ne caută. Știm, aceștia trec prin momente grele, iar suferința provocată de pierderea rudei lor apropiate sau a celui mai bun prieten nu ar trebui să le aducă un stres în plus. De aceea, Casa Funerară Eva oferă în primul rând corectitudinea serviciilor sale, alături de foarte multă compasiune.

Suntem pregătiți în orice moment, la orice oră din zi sau din noapte să răspunem solicitărilor. Personalul nostru este specializat, prompt și manierat. Oamenii care lucrează pentru Casa funerară Eva sunt bine aleși, astfel încât aceștia să fie capabili în orice moent de a rexolva problemele clienților și nu să creeze altele. Serviciile funerare sunt dealtfel binecunoscute ca fiind un segment sensibil al relațiilor de muncă. Tocmai de aceea, vă asigurăm că serviciile noastre sunt foarte bine pregătite.

Oferim absolut tot ceea ce este nevoie ca o înmormântare să ecurgă cu decență și să fie un prilej de rememorare a vieții persoanei dispărute. Desigur că nu toți oamenii sunt la fel și nu toți au aceleași posibilități fionanciare, iar noi știm foarte bine acest lucru. De aceea, oferim mărfuri, produse, accesorii, servicii funerare la cele mai variate calități și cele mai diverse prețuri. Cum se spune, pentru toate buzunarele…

Iar ceea ce este cel mai important, vă oferim inclusiv asistența noastră, vă facem cele mai bune recomandări despre rezolvarea situațiilor cu care, majoritatea dintre dvs., se întâlnesc destul de rar. Vă mulțumim că apelați la serviciile noastre și vă rugăm să contați pe corectitudinea și compasiunea noastră!