Cinstea și ghinionul... în pompe funebre - Servicii funerare Bucuresti Ilfov
pompe funebre

Cinstea și ghinionul… în pompe funebre

Firmele de pompe funebre oneste, de servicii funerare in București, nu vor accepta „afaceri” asemănătoare cu cele relatate de presă. Facem aluzie la cele care contravin celor mai elementare norme de bun simț și sunt în opoziție totală cu modul de viață creștinesc. „Adevărul” scrie despre confrați din sfera serviciilor funerare. Ocupându-se cu pompe funebre au acceptat să cumpere arbuști ormanetali de la hoți ordinari. Aceștia din urmă obținând plantele pur și simplu după ce le-au dezgropat din parcuri.

În mod evident, să cumperi ieftin marfă de furat și să vinzi după aceea scump și fără chitanțe celor care caută servicii funerare de amenajare a mormintelor, nouă ne sunt străine și declarăm că ne repugnă în cel mai înalt grad.

O firmă de servicii funerare care se respectă nu va accepta niciodată astfel de practici. Trebuie să spunem însă că nu este pentru prima oară când aflăm din presă despre cazuri când cimitirele au fost vandalizate de minori. Au fost numeroase relatări despre furtul de jerbe de flori si vandalizarea de monumente funerare. Nu prea ai ce să le faci, tocmai pentru că sunt minori…

Evenimente rare în pompe funebre

Se spune despre cei ce lucrează în sfera serviciilor funerare că nu au umor, lucru pe care noi am încercat să-l contrazicem în articolul nostru anterior, respectiv în „Servicii funerare pline de umor”. Acum vom relata o altă situație, una inedită în care, spre desoebire de încurcarea nou-născuților la naștere, la înmormântări despre încurcarea morților nu s-a mai prea auzit.

Și totuși, într-un mic orășel din Țara Galilor, Powys, o firmă de servicii funerare a dat-o-n bară rău de tot! O gravă eroare a fost observată în timpul unor ceremonii funerare paralele. La o înmormântare s-a descoperit că două familii erau cât pe ce să-și îngroape fiecare mortul celeilalte. Evenimentul a fost catalogat o tristă și mare gafă. Aceasta eroare din sfera serviciilor funerare a determinat compania funebră să-și ceară scuze în mod public.

Să recunoaștem, este ceva ce cu greu ne-am putea imagina că se poate întâmpla. Sicriele au fost probabil încurcate la ieșirea din capela cimitirului. Încurcătura s-a produs acolo unde rudele și prietenii și-au luat un ultim rămas bun de la decedați.

Gafa a fost observată din întâmplare și abia în ultimele momente, atunci când sicriul se cobora în groapă. După ce s-au dat la o parte jerbele și coroanele de flori; pe sicriu era scris un alt nume. Aceste cazuri sunt însă extrem de rare, dar din cauza lor încă nu s-a auzit de vreo companie funerară care să dea faliment.

Distribuie


Scroll to top
0